1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Devrek’te Cinayet Şoku: Dayı ve Yeğen Ormanda Silahlı Saldırıya Uğradı!

Devrek’te Cinayet Şoku: Dayı ve Yeğen Ormanda Silahlı Saldırıya Uğradı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devrek ilçesi Alparslan köyü ile Bılık köyü arasındaki ormanda, Hayrettin Çorukcu ve yeğeni Yüksel Kürekci 3 gün önce silahlı saldırıya uğradılar. Jandarma ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve yapılan kontrolde Hayrettin Çorukcu’nun hayatını kaybettiği, Yüksel Kürekci’nin ise ağır yaralandığı belirlendi. Tedavi gören Kürekci de ne yazık ki kurtarılamadı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve otopside av tüfeği ile vuruldukları tespit edildi.

Olayın aydınlatılması için jandarma ve polislerden oluşan özel bir ekip kuruldu. Ekip, bin saatlik kamera görüntüsünü izleyerek köyde araştırma yaptı ve 10 av tüfeği ele geçirip 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Özgür Yolcu, polise verdikleri ifadede cinayeti itiraf etti ve yaşananların sebebini anlattı. Olay günü tartışma yaşandığını ve bu nedenle ateş ettiğini belirtti. Yolcu’nun ifadesi sonucunda Yüksel Kürekci’nin ailesi dahil 7 kişi serbest bırakıldı, Yolcu ise tutuklandı.

Yolcu’nun gösterdiği yerde yapılan kazıda cinayette kullanılan tabanca bulundu ve şüphelinin kullandığı çift kırma av tüfeği teşhis edildi. İşlemlerin ardından Yolcu adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Otopsi işlemleri tamamlanan Çorukçu ve Kürekçi için Bılık köyünde cenaze töreni düzenlendi. Jandarma ekipleri, yeni bir olayın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı ve cenaze namazının ardından dayı ve yeğen köy mezarlığına defnedildi.

Olay, köylüler arasında büyük üzüntü yaratırken, cinayetin neden işlendiği ve nasıl gerçekleştiği merak konusu oldu. İfadesi doğrultusunda tutuklanan Özgür Yolcu’nun motivasyonu ve cinayet süreci detaylı bir şekilde incelenmeye devam ediyor. Dayı ve yeğenin ani ve şiddet dolu ölümleri, hala yakınları ve köy halkı tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Olayın aydınlatılması için yapılacak olan adli süreç, toplumda derin bir etki yaratmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devrek’te Cinayet Şoku: Dayı ve Yeğen Ormanda Silahlı Saldırıya Uğradı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin