1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gaziantep’te polis ile suç makinesi çatıştı! İşte kameraya yansıyan anlar

Gaziantep’te polis ile suç makinesi çatıştı! İşte kameraya yansıyan anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te meydana gelen olayda, aile içi bir tartışma ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden polis ekipleri, aile içi tartışma ile alakası olmayan başka bir suçun işlendiği bir durumla karşılaştı. Aynı binada bulunan suç makinesi iki kişi, polislerin kendilerini görmesiyle silahlarına davranarak polislere ateş açmaya başladı.

Olayda meydana gelen çatışma anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, suç makinesi iki kişinin polislerle çatışma anları net bir şekilde görülebiliyor. Polisin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı belirtildi.

Polis ekipleri, olayın büyümeden kontrol altına alınması için hızla harekete geçerek çevrede geniş çaplı bir güvenlik önlemi aldı. Şüphelilerin binada mahsur kalmaması için çevrede güvenlik önlemleri alınarak içeri girmeleri engellendi. Polis, çatışmanın ardından başlatılan operasyonda suç makinesi iki kişiyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu devam ederken, olayın detayları ve motivasyonuyla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi. Polis ekipleri, olayın neden aile içi bir tartışma ihbarıyla başlayıp farklı bir suç olayına dönüştüğünü araştırırken, çatışma anlarının güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayın seyrini netleştirmeye çalışıyor.

Gaziantep’te yaşanan bu olay, polis ekiplerinin anında müdahalesiyle büyük bir trajedinin önlenmesini sağladı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmaması, polisin hızlı ve etkili müdahalesinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Şüphelilerin gözaltına alınmasıyla birlikte, olayın adli sürecinin başlayacağı ve şüphelilerin hak ettikleri cezayı alacakları belirtildi. Gaziantep halkı ise polis ekiplerine teşekkür ederek, şehrin güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yaptıkları için minnettarlıklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep’te polis ile suç makinesi çatıştı! İşte kameraya yansıyan anlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin