1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Karaman’da Minibüs Devrildi: 2 Ölü, 13 Yaralı!

Karaman’da Minibüs Devrildi: 2 Ölü, 13 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaman-Mersin kara yolunda meydana gelen kaza, sabah saat 07.15 sıralarında gerçekleşti. Cerit köyünden aldığı tarım işçilerini taşıyan H.P. yönetimindeki 70 ABK 451 plakalı Fort transit minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çam ağaçlarına çarptı ve devrildi.

Kazaya ilişkin ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Minibüste bulunan 8 yaşındaki Adem Poyraz ve Feride Keskin hayatını kaybederken, 13 yaralı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı ve Adem Poyraz ile Feride Keskin’in cenazeleri hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza haberinin duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı da olay yerine gelerek bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Finike ilçesinde yaşanan bir başka kaza da tarım işçilerini taşıyan bir kamyonetin devrilmesi sonucu 8 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Muhammet Ö. yönetimindeki 07 VCL 79 plakalı kamyonet, Elmalı-Finike kara yolu Kapıçay mevkisinde şarampole devrildi. Kazada sürücü de dahil olmak üzere 8 kişi yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Finike ve Kumluca Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karaman’da Minibüs Devrildi: 2 Ölü, 13 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin