1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. PKK Tarafından Kaçırılan Çocukları Arayan Ailelerin Oturma Eylemi Sürüyor – Devletten Destek Devam Ediyor!

PKK Tarafından Kaçırılan Çocukları Arayan Ailelerin Oturma Eylemi Sürüyor – Devletten Destek Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukların aileleri 2019 yılında başlattıkları oturma eylemine devam etmektedir. Devletin, Türkiye genelinde birçok ilde destek verdiği ve ailelerin çocuklarına kavuşmaları için yoğun bir çalışma yürüttüğü vurgulanmıştır. Ayrıca, kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği belirtilmiştir.

Açıklamada, ailelerin çocuklarına kavuşmaları için devletin tüm kademelerinin seferber olduğu ve desteklerini sürdürdüğü vurgulanmıştır. Ailelere sağlanan desteklerin devam ettiği ve çocukların güvenli bir şekilde ailelerine kavuşturulması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğü belirtilmiştir. Toplumun asılsız iddialara karşı dikkatli olması ve manipülasyona karşı uyanık olması gerektiği vurgulanmıştır.

2019 yılında başlayan oturma eyleminin hala devam ettiği ve ailelerin çocuklarına kavuşmak için mücadelelerini sürdürdüğü belirtilmiştir. Devletin, ailelerin yanında olduğu ve çocukların emniyetli bir şekilde geri dönüşlerinin sağlanması için çalışmalarını aktif bir şekilde yürüttüğü ifade edilmiştir. Ailelerin duygusal ve psikolojik desteklerinin de süregeldiği ve her türlü imkanın seferber edildiği vurgulanmıştır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve asılsız iddiaların yayılmasına izin verilmemesi gerektiği bildirilmiştir. Ailelerin yaşadığı acı durum karşısında duyarlı olunması ve destek verilmesi gerektiği ön plana çıkarılmıştır. Toplumun, devletin ve ailelerin birlikte hareket ederek çözüm odaklı çalışmalarını sürdürdüğü vurgulanmıştır. Manipülatif bilgilerin yayılmasına karşı dikkatli olunması gerektiği tekrar vurgulanmıştır.

Sonuç olarak, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukların ailelerinin yıllardır verdiği mücadele sürmektedir. Devletin, ailelere sağladığı destekler ve yürüttüğü çalışmalarla çocukların güvenli bir şekilde ailelerine kavuşmaları için çaba harcadığı belirtilmiştir. Toplumun da duyarlı bir şekilde ailelere destek olması ve manipülasyona karşı dikkatli olması gerektiği üzerinde durulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
PKK Tarafından Kaçırılan Çocukları Arayan Ailelerin Oturma Eylemi Sürüyor – Devletten Destek Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin