1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gözaltındaki Zanlıdan Polislere Meydan Okuyan Sözler: “Teke Tek Kavga Etmek İsterim!”

Gözaltındaki Zanlıdan Polislere Meydan Okuyan Sözler: “Teke Tek Kavga Etmek İsterim!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beyoğlu’nda polislere bıçaklı saldırıda bulunan zanlının daha önce çektiği videoyu paylaştığı ortaya çıktı. Saldırganın videoyu paylaşarak polislere meydan okuduğu, çantalarının arandığını ancak bıçaklarına dokunulmadığını belirttiği görüldü. Saldırıya uğrayan polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Zanlının bir dönem yaşadığı Nurtepe’de polislerle yaşadığı olayı anlattığı videoda, kimlik kontrolü sırasında üstünün arandığını ve bina içerisine girdiği iddialarının kendisine yöneltilerek Beyoğlu’nda görülmemesi gerektiği söylendiğini aktardı. Zanlı, kalabalık ve silahlı polislerin karşısında bir şey söylemeden durduğunu ancak bir polisi düelloya davet ettiğini belirtti.

Zanlının meydan okuyucu tavrı ve polise karşı tehdit dolu sözleri dikkat çekici bir şekilde videoda yer aldı. Nurtepe’deki kimlik kontrolü sırasında yaşadığı olayı anlatırken polislerin kendisine karşı nasıl bir tavır takındığı ve kendisine karşı iftira attıklarını anlatan zanlı, polis memurunu teke tek kavga etmeye davet etti. Çantalarının arandığını ancak bıçaklarına ve balına dokunulmadığını belirterek olayın detaylarını paylaştı.

Zanlının polislere karşı sert ve meydan okuyucu tavrı, toplumda endişe ve tedirginlik yaratmış durumda. Zanlının yaşadığı olayları anlatırken polisler hakkında iftira atmaktan çekinmemesi ve tehditkar sözler kullanması, güvenlik güçleriyle yaşanan çatışmaların artmasına neden olabilir. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olması ise saldırı sonrası rahatlama yaratmış durumda.

Zanlının polis memurunu teke tek kavga etmeye davet etmesi ve meydan okuyucu tavırları, toplumda şiddetin normalleşmesine ve güvenlik güçlerine karşı saygısızlık gösterilmesine neden olabilir. Polis teşkilatının zorlu görevlerini yerine getirirken karşılaştığı saldırılar, görevlerini yapma motivasyonlarını olumsuz etkileyebilir. Bu tür olayların önlenmesi ve toplumda güvenlik duygusunun korunması için gerekli önlemlerin alınması önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gözaltındaki Zanlıdan Polislere Meydan Okuyan Sözler: “Teke Tek Kavga Etmek İsterim!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin