1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Jandarma Astsubay’a Çarparak Ölüm! – İa Haber

Jandarma Astsubay’a Çarparak Ölüm! – İa Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 18 Eylül tarihinde Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesinde meydana geldi. Jandarma ekipleri tarafından Ordu-Giresun karayolu üzerinde gerçekleştirilen ‘kontrol devriyesi’ sırasında 07 GU 227 plakalı motosikletin sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulunuldu. Ancak sürücü, ihtara uymayarak yol kenarında bulunan Jandarma Astsubay Çavuş’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Çavuş Mehmet Fatih Çangır hastaneye kaldırıldı ve maalesef yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Adem Topçu ise tedavisi sonrasında tutuklandı.

Adem Topçu hakkında hazırlanan iddianame Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, Topçu hakkında ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle yakalanmamak amacıyla kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan ise 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istenmektedir. Topçu, bu iki ayrı suçtan yargılanacak ve dava ilk duruşması 1 Kasım Cuma günü Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecektir.

Daha önce defalarca kolluk kuvvetlerinden kaçtığı bilinen Adem Topçu’nun plakasına 20’den fazla trafik cezası yazılmıştır. Ayrıca ehliyetsiz araç kullanmaktan ve uyuşturucu kullanmaktan da kaydı bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma Astsubay’a Çarparak Ölüm! – İa Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin