1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilerin Dikkatine: Bankaların Güncel Promosyon Teklifleri Açıklandı!

Emeklilerin Dikkatine: Bankaların Güncel Promosyon Teklifleri Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekim ayı geldiğinde, emekliler arasında bankalar arasındaki promosyon yarışı da başladı. Bazı bankalar, emekli maaşının neredeyse iki katı oranında promosyon teklifleri sunarak dikkat çekti. Bankalar her yıl nakit promosyon tekliflerini güncelliyor ve bu yıl da durum farklı olmadı. Emekliler, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merakla takip etmeye başladı.

VakıfBank, emekli maaşını taşıyan SGK emeklilerine 10 bin TL’ye kadar 5 bin TL, 10 bin ila 15 bin TL arasında 8 bin TL, 15 bin ila 20 bin TL arasında 10 bin TL ve 20 bin TL üzeri için 12 bin TL promosyon sunuyor. Ayrıca VakıfBank, SGK emeklilerine Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile aylık 1.000 TL’ye, toplamda 12 bin TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunarak toplamda 24 bin TL’ye varan ödeme yapmış oluyor.

İş Bankası da benzer şekilde emeklilere maaşlarını taşıdıklarında belirli miktarlarda promosyon teklif ediyor. 10 bin TL’ye kadar 5 bin TL, 10 bin ila 15 bin TL arasında 8 bin TL, 15 bin ila 20 bin TL arasında 10 bin TL ve 20 bin TL üzeri için 12 bin TL promosyon sunuyor.

ING Türkiye ise emeklilere toplamda 20 bin TL promosyon sunuyor. Bu rakam, 15 bin TL nakit promosyon, 3 bin TL otomatik fatura talimatı ve 2 bin TL Turuncu Hesap Kampanyası şeklinde sunuluyor.

Halkbank, Ziraat Bankası, Şekerbank, QNB Finansbank, DenizBank, Akbank ve Yapı Kredi gibi diğer bankalar da emeklilere çeşitli miktarlarda promosyon teklifleri sunuyor. Bu teklifler arasında 5 bin TL ile başlayıp 18 bin TL’ye kadar çıkan promosyonlar bulunuyor.

Emekliler, bankaların sunduğu bu avantajlı teklifler arasında tercih yaparken, maaşlarını hangi bankaya taşıyacaklarını iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Bankaların sunduğu promosyonlar, emekliler arasında oldukça büyük bir ilgi uyandırarak, rekabetin giderek artmasına sebep oluyor. Bu durum da emeklilere daha fazla seçenek sunarak, finansal anlamda avantajlı bir konuma gelmelerini sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emeklilerin Dikkatine: Bankaların Güncel Promosyon Teklifleri Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin