1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. M.G.’nin dehşeti: 3 kişiye rastgele saldırdı

M.G.’nin dehşeti: 3 kişiye rastgele saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Başakşehir’de önceki gün saat 17.00 sıralarında, bir saldırgan yüzünü bezle kapatarak eline aldığı bıçakla önüne çıkan 3 kişiye rastgele saldırdı. Saldırgan, polis ekiplerince saklandığı evde yakalanırken, hastaneye kaldırılan yaralı 3 kişiden 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi’nde iddiaya göre yabancı uyruklu saldırgan, caddede dolaşıp yüzünü bezle kapattıktan sonra pastanede oturan H.F.E.’ye saldırdı. Daha sonra karı kocaya, ardından da sırtından bıçakladığı S.Y.’ye saldıran saldırgan, son olarak E.Ç.’yi bıçakladıktan sonra caddedeki bir okula girmeye çalıştı ancak kapının kapalı olması nedeniyle başarısız oldu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının ağırlığı öğrenildi. Polis ekipleri tarafından evde yakalanan saldırgan gözaltına alındı.

Saldırganın ifadesinde bilgisayar ve telefondan sürekli savaş oyunları oynadığını ve son zamanlarda gerçek hayatta oyunlar oynaması gerektiğine dair rüyalar gördüğünü belirttiği öğrenildi. Aynı şekilde, ağustos ayında bilgisayar oyunundan etkilenerek maske ve çelik yelek giyip sokağa çıkarak 5 kişiyi bıçaklayan Arda K.’nın saldırısına benzetilen bu olayda dehşet dolu anlar yaşandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
M.G.’nin dehşeti: 3 kişiye rastgele saldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin