1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Milletvekili TikTok’u da Kapatmaya Kararlı: “Sıra TikTok’ta!”

AKP Milletvekili TikTok’u da Kapatmaya Kararlı: “Sıra TikTok’ta!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Discord’a getirilen erişim engelinin ardından, TikTok platformu hakkındaki şikayetlerin incelendiğini ve yasalara aykırı bulunması durumunda TikTok’un kapatılabileceğini duyurdu. Açıkkapı, çocuk ve gençlerin güvenliği için alınan önlemleri Meclis’te düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

Son günlerde toplumu derinden etkileyen olaylara vurgu yapan Açıkkapı, muhalefetin olayları sadece siyasi bir açıdan ele alarak duyarsız kaldıklarını ve evlatlarımızın geleceği konusunda birlik olunması gerektiğini vurguladı. Açıkkapı, muhalefetin uzattığı eli tutmadığını ve duyarsız kaldığını ifade etti.

Açıkkapı, LGBT sapkınlığı ve satanizm propagandasının yapıldığı iddialarıyla oyun platformu Roblox’un yasaklandığını, küçük kız çocuklarına karşı şantaj ve istismarın önlenmesi amacıyla Discord’a erişim engelinin getirildiğini belirtti. TikTok platformuna yönelik gelen şikayetlerin incelendiğini ve yasalara aykırılık tespit edilmesi halinde TikTok’un da kapatılabileceğini dile getirdi.

Açıkkapı sözlerine şu şekilde devam etti: “Özgürlüklerin kısıtlandığı iddiasıyla eleştiren muhalefet vekillerine karşı eleştirinin mantıklı olması gerektiğini belirtmek isterim. 8 yaşındaki çocuklara LGBT propagandasının serbest bırakılması mı gerekiyor? Bu tür iddiaları dile getirenlere akıl fikir diliyorum. Tüm sosyal medya platformlarına seslenerek, ahlakımızın ve toplumumuzun zarar görmemesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyorum.

Sonuç olarak, çocuk ve gençlerin güvenliği için alınan önlemlerin önemine vurgu yapan Ejder Açıkkapı, toplumun ahlaki değerlerinin korunması için gerekli adımların atılacağını belirtti ve TikTok platformuna yönelik gelen şikayetlerin ciddiye alındığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Milletvekili TikTok’u da Kapatmaya Kararlı: “Sıra TikTok’ta!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin