1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AİLE FACİASINDA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

AİLE FACİASINDA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu’nun İstanbul yolu üzerindeki Zafer Mahallesi’ndeki ışıklı kavşakta meydana gelen bir kaza, saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. Kaza, Babaeski’de yaşayan Çetin Karakuş’un ailesi tarafından ziyaret için Çorlu’ya gelmeleri sırasında yaşandı. Çetin Karakuş’un doğum günü nedeniyle aile arasında pastalı bir kutlama yapıldı. Gece saatlerinde torunları Aras Meriç’in rahatsızlanması üzerine Çetin Karakuş, eşi Çiğdem ve kızları Çisem Meriç ile bebeği hastaneye götürmek için yola çıktılar.

39 DK 850 plakalı aracı kullanan Çetin Karakuş, kavşakta kırmızı ışıkta beklerken hızla gelen 41 VV 964 plakalı araç sürücüsü Faruk A. tarafından yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Karakuş’un aracı 50 metre kadar sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kontrol sırasında Çiğdem Karakuş ile kızı Çisem Karakuş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Çetin Karakuş ağır durumunun ardından hastanede kaybetti. 6 aylık Aras Meriç ve Faruk A. ise farklı hastanelere kaldırıldı.

Aynı aileden üç kişinin ölümüne neden olan kazada, Çetin Karakuş’un doğum günü kutlamasından çekilen bir fotoğraf kaldı. Faruk A.’nın kırmızı ışık ihlali yaparak gerçekleştirdiği kazada, araçta bulunan Aras Meriç de hayatını kaybetti.

Sürücü Faruk A. alkollü çıktı ve polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan kontrolde, Faruk A.’nın 1.97 promil alkollü olduğu tespit edildi.

AİLE FACİASINDA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AİLE FACİASINDA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin