1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eşinin Dayısından Ölümcül Saldırı: Karamürsel’de Korkunç Olay!

Eşinin Dayısından Ölümcül Saldırı: Karamürsel’de Korkunç Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel’den İzmit’e giden özel halk otobüsünde meydana gelen olayda, Enes Yiğit Toraman (29) adlı yolcu bıçaklı saldırıya uğradı. Otobüse binen bir kişi tarafından defalarca bıçaklanan Toraman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri harekete geçerek zanlının peşine düştü. Zanlının bir sonraki otobüse binerek İzmit istikametine gittiği belirlendi ve Gölcük’te yakalandı. Zanlının, olaydan önce Toraman ile telefonda tartıştığı ve olayı gerçekleştirmek için aynı otobüse bindiği tespit edildi.

Zanlının, Enes Yiğit Toraman’ın eşinin dayısı olduğu ortaya çıktı. Toraman ile eşinin gönüllü olarak kaçarak evlendiği ve aileleri arasında yaşanan husumetin barışla sonuçlandığı ancak eşinin dayısının hala kin beslediği iddia edildi.

Enes Yiğit Toraman’ın vücudunda 40’a yakın bıçak izi olduğu belirlendi. Toraman’ın cenazesi Değirmendere Merkez Camisinde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Zanlı Volkan A. ise mahkemece tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşinin Dayısından Ölümcül Saldırı: Karamürsel’de Korkunç Olay!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin