1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Kucağında bebekle hırsızlık yaptı!

Kucağında bebekle hırsızlık yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PAYLAŞ


Facebook’ta Paylaş


X’te Paylaş


WhatsApp’ta Paylaş

KAYNAK
İHA

EKLENME
10 Ekim 2024, 13:04

GÜNCELLEME
10 Ekim 2024, 13:04

İstanbul Fatih’te kucağındaki bebekle motosiklet aksesuarları satan dükkana giren kadının kask çaldığı anlar güvenlik kamerasın yansıdı.

Olay 8 Ekim Salı günü öğle saatlerinde Fatih Derviş Ali Mahallesi’ndeki motosiklet aksesuarları satan bir dükkanda meydana geldi.

İddiaya göre, motosikletle gelen şüphelilerden biri motosiklet aksesuarı alma bahanesiyle iş yeri sahiplerini oyalamaya başladı. Daha sonra gelen kadın şüpheli ise kucağındaki bebekle işyerine girerek işyeri sahibinin arkadaşına ait olan kaskı çaldı.

Durumun farkına varan iş yeri sahibi, arkadaşının kaskını bulamayınca güvenlik kamera görüntüleri inceleyince kaskın çalındığını tespit etti. Arkadaşına mahcuba olan esnaf, bir kask hediye etti. Hırsızlık anı ise kameraya yansıdı. Görüntülerde adamın dükkanın önündekileri oyaladığı sırada kadının kucağındaki bebeğiyle içeri girerek kaskı çaldığı görülüyor.

“YAZIKLAR OLSUN”

Olay anını anlatan iş yeri sahiplerinden Feras Ateş, “Biz burada arkadaşlarla beraber 4 kişiydik. Adam buraya geldi bizi oyaladı, sonra kadın buraya yanaşmaya başladı. Adam küçük mü büyük mü çanta takmam lazım diye sordu. Biz orada konuşurken kadın içeri girip kaskı çalıyor, yanında da bir tane çocuğun olduğu görülüyor. Nasıl çaldığını anlamadım? Olay anı güvenlik kamerasına yansıyor. O esnada bizi konuşmaya tutan adam geleceğini söylüyor. Yazıklar olsun kaskı çalıp gitmiş. Yarım saat sonra arkadaşım gidecekti. Çay içtik, kaskı bulamadık. Kamera kayıtlarını bir açtım ki kadının kaskı çaldığı görülüyor. Kask benim yakın arkadaşıma aitti. Ama adama anlatma durumun yok. Kendisi de motoru yeni almış. Bunu yapana yazıklar olsun. Bizim arkadaşa da bir tane kaskı hediye ettik. Yapabileceğimiz başka bir şey yok.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir Yorum Yapın

Gönder

ETİKETLER

BBCTURK.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kucağında bebekle hırsızlık yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin