1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski eşi çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçakladı, mahkemede çarpıcı ifadeler!

Eski eşi çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçakladı, mahkemede çarpıcı ifadeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yaşanan olayda, Sinem T. isimli kadın eski eşi Sinan Özçelik tarafından çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Sinem T., Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, hayati tehlikesinin devam ettiğini ve çocuklarıyla huzurlu bir hayat istediğini belirtti. Sanık Sinan Özçelik ise pişman olduğunu dile getirirken, medya baskısıyla tutuklandığını iddia etti. Mahkeme, tutuklu sanık Sinan Özçelik’in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Güzellik merkezinde çalışan Sinem T. ve Sinan Özçelik, 2 yıl önce ayrıldıktan sonra geçimsizlik nedeniyle boşandılar. Geçen yıl 24 Ekim 2023’te Sinan Özçelik, eski eşi Sinem T.’yi çocuklarını teslim etmek için buluştuğu sırada vücudunun 7 farklı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Sinem T., yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuştu. Sinan Özçelik, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılandığı mahkemede tutuklandı ve daha sonra tahliye edildi.

Davanın beşinci duruşmasında Sinan Özçelik ve avukatı, mahkemede olayın detaylarını tartışırken Sinem T.’nin avukatı da söz aldı. Sinem T.’nin avukatı, müvekkilinin hayati tehlikesinin devam ettiğini ve tutukluluk halinin devamını talep etti. Mahkeme başkanı, elektronik kelepçe konusunun bu dosyanın gündeminde olmadığını belirtirken, tarafların beyanlarını dinledi.

Sinan Özçelik, duruşmada yaptığı konuşmada pişmanlık ifadeleri kullansa da, medya baskısıyla tutuklandığını iddia etti. Sinem T. ise hayati tehlikesini gerekçe göstererek tutukluluk halinin devamını istedi. Mahkeme, savcılığın da talep etmesi üzerine Sinan Özçelik’in tutukluluk halinin devamına karar vererek bir sonraki duruşmayı 6 Kasım 2024’e erteledi.

Bunun yanı sıra, duruşmada Sinem T.’nin avukatı, Sinan Özçelik’in tahliye olduktan sonra sosyal medya üzerinden müvekkiline tehditler içeren mesajlar gönderdiğini belirtti. Sinem T., çocuklarıyla huzurlu bir hayat sürmek istediğini vurgularken, Sinan Özçelik ise çocuklarını görmek istediğini dile getirdi. Mahkeme, tarafların beyanlarını dikkate alarak tutuklu yargılanmaya devam edilmesine karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski eşi çocuklarının gözü önünde 7 yerinden bıçakladı, mahkemede çarpıcı ifadeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin