1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Şiddet ve İnfaz Yasası Açıklamaları

Erdoğan’dan Şiddet ve İnfaz Yasası Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, dün düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’nda şiddet olaylarına dikkat çekti. Toplumda güvenlik ve asayişin önemine vurgu yapan Erdoğan, son dönemde yaşanan şiddet olaylarının milletin tepkisine neden olduğunu belirtti. Polis memurlarının şehit edilmesi ve genç kızların vahşice katledilmesi gibi olayları eleştiren Erdoğan, suçluların serbest dolaşmasının da rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

Erdoğan, MYK toplamında yaşanan olayların değerlendirildiğini ve çözüm için adımların atılacağını açıkladı. Emniyet teşkilatında ve adalet sistemindeki aksaklıkların giderileceğini ifade eden Erdoğan, suçla mücadelede yeni önlemler alacaklarını dile getirdi.

Suçu işleyen kişilerin yargılanması sürecinin hızlandırılacağını ve tutuklu yargılanmaların kolaylaştırılacağını belirten Erdoğan, adaletin sağlanması için gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti. Suçluların cezalarını çekmeleri ve topluma karşı sorumluluk almaları gerektiğini vurguladı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda da siyasi partilere çağrıda bulunan Erdoğan, rakı reklamı yapmaktan vazgeçilmesi gerektiğini belirtti. Özellikle muhalefet partilerinden alkol tüketimini teşvik etmemelerini isteyen Erdoğan, kadına şiddet konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini dile getirdi.

Millet için alınan tedbirlerin önemine vurgu yapan Erdoğan, bölgede yaşanan çatışma riskine dikkat çekti. Devletin ve milletin güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını belirten Erdoğan, bölgesel gerilimlerin Türkiye’yi etkilemeyeceğini ifade etti.

Son olarak, Türkiye’nin vatan topraklarını korumak için gerekli güce sahip olduğunu belirten Erdoğan, ülkenin yayılmacı niyetlere karşı duracağını ve zaferle çıkacağını vurguladı. Geleceğin, hezimet değil, güçlü bir Türkiye olacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Şiddet ve İnfaz Yasası Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin