1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Küçük Sıla’yı Kaybettik: 5 Şüpheli Tutuklandı

Küçük Sıla’yı Kaybettik: 5 Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malkara ilçesinde yaşayan bir kadın, kızını 2 Ağustos’ta Malkara Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kadın, vücudunda morluklar olan çocuğunun bıraktığı komşusu tarafından düşürüldüğünü ve yaralandığını belirtti. Muayene sonrasında çocuk ailesine teslim edilip, eve gönderildi.

Aile, 8 Eylül akşamı çocuğu tekrar hastaneye götürdü. Muayene eden doktorlar, darp izleri ve morluklar tespit edince durumu polise bildirdi. Durumu ağır olan çocuk, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen çocuğun vücudunda şiddet izleri olduğu ve ameliyat edildiği raporlandı. Hastane ayrıca çocuktan alınan DNA örneklerini incelenmek üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Soruşturma kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı. Tutuklanan şüpheliler arasında, çocuğun annesi, bir kişi ile birlikte yaşadığı kişi, komşuları ve komşunun çocukları bulunmaktadır. Tekirdağ Barosu Başkanı, çocuğun cinsel istismara uğradığının adli tıp raporlarıyla kesinleştiğini açıkladı.

Çocuk, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi görürken yaşamını yitirdi. Ölen çocuk, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Malkara Sulh Ceza Mahkemesi’nde tutuklanan 5 şüpheli için ‘Tutukluluğun gözden geçirilmesi’ yapıldı. Tutuklu şüphelilerin durumu, SEGBİS ile bağlandıkları cezaevinden incelendi ve tutukluluklarına devam kararı verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçük Sıla’yı Kaybettik: 5 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin