1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güvenlik Açıklamaları: “Türkiye Nihai Hedefin Farkında!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güvenlik Açıklamaları: “Türkiye Nihai Hedefin Farkında!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı gerilimin farkında olduklarını ve tüm tedbirleri aldıklarını vurguladı. Erdoğan, Türkiye’nin güvenliğinden taviz verilmeyeceğini belirterek, terör siyasetine asla yer olmadığını dile getirdi. Ayrıca, Kobani olaylarının hukuki açıdan hesabının sorulduğunu ve 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili samimi bir muhasabeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Erdoğan, yeni yasama yılında siyasette farklı bir üslup ve söylemin benimsenmesi gerektiğinin altını çizerek, diyalog zemininin genişletilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Bahçeli’nin Demokrat Parti açıklamalarını değerlendirerek, Cumhur İttifakı’nın uzattığı elin anlaşılmasını umut ettiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı’nın açıklamalarını eleştiren Erdoğan, ucuz polemiklerin siyasete zarar verdiğini ve ülke güvenliği konularında daha olgun tavırlar beklediğini belirtti. Ayrıca, İsrail’i siyonist bir terör örgütü olarak nitelendiren Erdoğan, Filistin halkına desteklerini sürdürdüklerini vurguladı.

Son dönemde artan şiddet olaylarına ilişkin açıklama yapan Erdoğan, ülkede güvenlik ve asayişin temin edilmesi için gerekli adımların atılacağını ve polis memurunun şehit edilmesi gibi vahim olayların takipçisi olacaklarını söyledi. Suçluların cezalarının daha etkin bir şekilde infaz edilmesi için bazı düzenlemeler yapacaklarını belirterek, toplumun güvenliğinin sağlanması adına ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Erdoğan’ın konuşmasında, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı zorluklara karşı birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine vurgu yapıldı. Toplumun güvenliğinin ve adaletin sağlanması için gerekli adımların atılacağı ve Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı gereken mücadeleyi vereceği ifade edildi. Erdoğan, ülkenin geleceği için yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekerken, terörün ve şiddetin kaynağını kurutmak için kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güvenlik Açıklamaları: “Türkiye Nihai Hedefin Farkında!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin