1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel tartışmalara son noktayı koydu: ‘Bedeli ben ödeyeceğim’

Özgür Özel tartışmalara son noktayı koydu: ‘Bedeli ben ödeyeceğim’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulu’na girişi sırasında CHP grubunun ayağa kalkmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özel’in açıklamalarından satır başları şöyle:

-CHP seçmenini üzme peşinde değiliz. Biz anayasa yapmak, koalisyon yapmak üzere ayağa kalkmadık. Erdoğan ile mücadele ediyoruz.

-En çok oyu alarak cumhurbaşkanı seçilen kişinin seçmenlerine hürmeten ayağa kalktık. Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz.

“BEDELİ BEN ÖDEYECEĞİM”

-Erdoğan’ın şahsına değil, makamına saygımızdan kalktık. Biz kimsenin yaptığını unutmuyoruz. Ne Erdoğan ile anayasa yapmaya ne de uzlaşmaya niyetimiz var. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Bundan kırılmış kim varsa hakkını helal etsin.

-Bu tansiyon neden yükselmiş bilmiyorum. Dernek adına konuşmacı olarak bir kişi önerildi, bir de Mansur Yavaş konuşacaktı.

-Onlar da siyasiler katılmayacaksa biz de katılmayız dediler. Aramızda herhangi bir sorun yok.

CHP’NİN SEÇİM ANKETİ

CHP’nin yaptırdığı seçim anketini paylaşan Özgür Özel, “Bu parti 47 yıl sonra iktidar oldu. Çok uzun süre normalleşme adımları attığımızda birinci parti olma özelliğini korudu. Biz kendi içimize dönüp belli tartışmalara yoğunlaşıp normalleşme eleştirileri AK Parti, MHP, İYİ Parti seçmeninde partiye irtiba kaybettirdi. Eylül ayı anketinde, 9 anketin ortalamasına göre 3 puan öndeyiz. Niye 6 puan önde olmayalım? Bizim yaptırdığımız ankette 4.5 puan öndeyken şimdi 3 puan öndeyiz. Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz. İktidara yakın şirketlerin birinde 0.7 puan gerideyiz, diğerinde çok küçük bir farkla öndeyiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel tartışmalara son noktayı koydu: ‘Bedeli ben ödeyeceğim’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin