1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Devlet Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar! – İa Haber

Devlet Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar! – İa Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Muhterem arkadaşlarım, değerli misafirler, basının saygıdeğer temsilcileri, haftalık toplantımızın başında hepinizi en içten duygularımla birlikte hürmetle selamlıyorum. Toplantımızı izleyen vatandaşlarımızı özlemle selamlıyorum.

Nereye gideceğimizi bilmiyorsak takip edeceğimiz herhangi bir yolun hiçbir önemi yoktur. Attığımız adımlar geriye gitmeden sürekli ileriye doğru olmalıdır. Sağduyunun yörüngesinden ayrılmamalıyız. Bizim için doğru siyaset; birleştiren, yakınlaştıran, kucaklaştıran ve kutupları teker teker yıpratan ahlaki siyasettir. Sınıflı bir toplum yapısını reddediyoruz.

Hiçbir partiyle kesinlikle alıp veremeyeceğimiz bir şey yok. Tavrımız, bireylerin fikir ve düşünme yetenekleriyle sınırlıdır. Muhataplarımızın kim olduğu değil, ne söyledikleri ve ne hedefledikleri önemlidir.

Dünya görüşleri farklı olabilir ancak Türkiye’nin kuruluş dönemindeki fedakarlık ruhunu hatırlatmak isterim. O zaman görev alan her vekil farklı fikirlere ve kökenlere sahip olabilir ama inançları, hedefleri ve sevdaları aynıdır. Türk Milleti, bir ve bütündür, sahnelerin değiştirilmeye çalışıldığı oyuna gelmeyecektir.

Gizli Gündem Türk vatanıdır. Orta Doğu’daki gelişmeler Türkiye’yi de yakından ilgilendiriyor. İsrail’in saldırgan tutumu karşısında BM’nin derhal harekete geçmesi gerekmektedir. Türkiye, gerektiğinde kuvvet kullanacak güce sahiptir.

Bahçeli’nin grup toplantısındaki konuşmasında vurguladığı önemli noktalar bunlardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar! – İa Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin