1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İNCEL ALARMI İLE İLGİLİ DETAYLAR

İNCEL ALARMI İLE İLGİLİ DETAYLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yaşanan kan donduran cinayetler hala gündemde. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i öldüren Semih Çelik’in intihar etmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Polis, katilin “incel” olarak bilinen kişilerle iletişimde olduğunu tespit etti. “İncel” terimi, kadınlara ve topluma düşman, şiddet yanlısı kişileri ifade ediyor.

Cinayetlerin ardından kasap olarak çalışan Semih Çelik’in eski mesai arkadaşı, Semih’in sosyal ve içine kapanık olmadığını ancak marjinal bir çocuk olduğunu belirtti. Semih’in psikopat bir ruh halinin olmadığını ifade etti. Ayrıca, İkbal Uzuner’in babası da kızının psikolojisinin bozulduğunu ve Semih’ten rahatsızlık duyduğu için okulunu değiştirdiğini aktardı.

Polis, Semih Çelik’in “incel” gruplarıyla iletişimini ve aşırı sağcı görüşlere destek veren paylaşımlarını takibe aldı. Tüm İl Emniyet Müdürlükleri, internet üzerinden yapılan şiddet içerikli yayın ve paylaşımları izlemeye başladı. Ayrıca, Eskişehir’de gerçekleşen aşırı sağcı saldırının ardından yapılan çalışmaların operasyonlarla sonuçlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İNCEL ALARMI İLE İLGİLİ DETAYLAR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin