1. Haberler
  2. Spor
  3. 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda Altın Madalya Hedefiyle Yola Çıkan Nafia Kuş Aydın Bröve Alacak Mı?

2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda Altın Madalya Hedefiyle Yola Çıkan Nafia Kuş Aydın Bröve Alacak Mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nafia Kuş Aydın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya kazanarak Türkiye’yi temsil etti. Nafia daha önce pek çok uluslararası organizasyonda madalya kazanmış ve hedeflerinin her zaman altın madalya olduğunu belirtmişti. Ancak Paris’te bronz madalya kazanması onu buruk bir sevinçle doldurdu. Koleksiyonunda artık tek eksik olan olimpiyat altın madalyasına ulaşmak için hedefini 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’na taşıdı.

Nafia’nın kariyerinde tüm madalyaların bulunduğunu, ancak tek eksik olan olimpiyat altın madalyasını kazanarak kariyerini en güzel şekilde tamamlayacağını ifade etti. Kendisine inanarak ve daha fazla emek vererek Los Angeles’ta altın madalyayı almayı düşleyen Nafia, sporda başarının büyük fedakarlıklar gerektirdiğinin de altını çizdi.

Adana’nın olimpiyat madalyalı 2 sporcusu olmasına rağmen, Nafia’nın kadınlar arasında ilk Adanalı olimpiyat madalyalı sporcu olması ayrı bir gurur kaynağı oldu. Nafia, tüm organizasyonlarda en iyi şekilde milli formayı terletmek için çalıştığını ve Los Angeles’a giderken hedefinin tek bir şey olduğunu vurguladı: altın madalya.

Paris’teki atmosferin oldukça etkileyici olduğunu belirten Nafia, seyircisiz yapılan Tokyo Olimpiyatları ile karşılaştırarak dolu tribünler önünde mücadele etmenin ayrı bir heyecan verici olduğunu söyledi. Bronz madalya maçında İngiliz rakibiyle yaptığı mücadele sonrasında Türk bayrağını dalgalandırmanın mutluluğunu yaşayan Nafia, bu heyecanı federasyon başkanı ve bakanları da yanlarında hissettiğini belirtti. Los Angeles’a hazırlanırken tecrübelerinden güç alacak ve altın madalyayı kazanmak için elinden geleni yapacak.

Nafia Kuş Aydın, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya alarak kariyerini en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyor. Bütün başarılarına bir yenisini ekleyerek olimpiyat altın madalyasına ulaşmayı arzulayan ve bu uğurda büyük fedakarlıklar yapmaya hazır olan Nafia, Türkiye’yi gururlandırmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda Altın Madalya Hedefiyle Yola Çıkan Nafia Kuş Aydın Bröve Alacak Mı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin